Актуално

Дебат в БНТ: Терзиев и Хекимян се явиха на медиен дебат в национален ефир

Вчера за първи, а вероятно и за единствен път в кампанията кандидатите на ПП-ДБ-СС г-н Терзиев и на ГЕРБ-СДС г-н Хекимян се явиха на медиен дебат в национален ефир. Двамата представители на сглобката се осмелиха може би заради специфичния формат и регламент на предаването „Референдум“, ограничаващ до минимум възможността да се обсъдят в дълбочина всички проблеми, създадени от поредицата управления на модела „Софиянски“ и модела „ГЕРБ“. Както и да се опишат решенията за тях (реално шестимата участници разполагахме с по около 8 минути ефирно време).
Очевидна беше тактиката на кандидата на ГЕРБ да саботира дебата като през цялото време прекъсва останалите участници и така накъсва още повече разговора. Номерът му не мина.
Ако искаме да не мине номерът и с подготвеното повторение на Сглобката и в управлението на столицата, решението е едно – пълна мобилизация на 29 октомври!
86 е номерът на единствената алтернатива с реален шанс да сложи край на хегемонията на клептокрацията и да постави на първо място интереса на обикновения работещ софиянец.