Актуално

В една вчерашна публикация съм представена като „Борисов на избори 2023 г.“

В една вчерашна публикация съм представена като „Борисов на избори 2023 г.“, понеже водя кампания главно в кварталите, не спирам да говоря с хората там, където те имат „прости проблеми“, а аз мога да се погрижа за тях и пр.
Смятам, че всички политици трябва да правят тъкмо това. Кметицата на Копенхаген Софи Андерсън например мести кабинета си за определен период във всеки един квартал на града, за да говори с хората оттам и да види сама проблемите. Няма да ви обещавам да правя същото, но само ще вметна, че от 85 години Копенхаген се управлява от социалдемократите. Той е най-щастливият град за живеене в Европа и най-безопасният в света. Явно има нещо гнило в Дания, а не у нас, където основният спор в медиите през цялата кампания е дали София е синя…
София е преди всичко нервна, мръсна и презастроена. Ако това означава „синя“, няма да споря. Продължаваме разговора с хората как да направим столицата ни поне малко по-цветна и приветлива за жителите си. Вчера бяхме в „Красно село“ заедно с кандидата ни за районен кмет Стойчо Иванов, където видяхме детска градина без двор и затворени по цял ден деца. Днес сме в ж.к. „Младост“, утре сме в ж.к. „Дружба“ и в с. Бусманци.
Защото София е за всички!
Бюлетина 86.