Актуално

Интервю пред БНТ: В центъра на всичко си остава човекът

Смятам, че с нашата кампания вече направихме една огромна крачка – проблемите на работещия човек, на обикновения софиянец станаха видими и за политиците и застанаха в центъра на разговора за София.
В началото ни предупреждаваха, че на тези избори ще се говори за дигитализация, електронизация и умен град… Все хубави и необходими неща, но ние смятаме, че в центъра на всичко си остава човекът. Когато преди това последно интервю на шега помолих гримьорката, ако може бързо да ми „флипне“ сенките под очите, тя ми отговори, че такова копче още не е измислено и няма подобно приложение на телефона си, та ще трябва да го направи с двете си ръце.
Сигурно сте забелязали, че в течение на кампанията дори отдясно започнаха да произнасят доскорошното табу – че общината трябва да провежда и жилищна политика. Един от основните ми конкуренти пък започна да „вдига“ заплати в общинската сфера по-бързо от мен, а от устата на друг чувах почти дословно преповторени мои тези и изказвания. Така че първата победа вече я извювахме.
За да стане всичко това реалност обаче остава да направим само още две големи крачки – да се класираме на балотаж и да го спечелим! В името на това София да е за всички!