Актуално

Интервю пред БНТ: Трудно е да се намери желаещ да поеме тежестта на 18-годишното управление на ГЕРБ в столицата

Трудно е да се намери желаещ да поеме тежестта на 18-годишното управление на ГЕРБ в столицата. Което е логично продължение на цялото 34-годишно дясно управление, включително на модела „Софиянски“. Само така мога да си обясня факта, че три дни преди регистрацията на кандидатите за София, управляващата партия все още не е издигнала кандидат.
Разбира се, всеки е свободен да харесва или да не харесва този модел. Нерешаването на проблема с детските градини в София, според мен, се прави с ясната цел децата да се пренасочват към частни образователни заведения. Ето пример за екстремно дясно решение, каквито виждаме във всички сектори. Ако някой иска още от същото, свободен е да си го поръча отново през многообразието в дясно: ПП-ДБ-СС-ГЕРБ-СДС. За мен важно е как живеят гражданите, не финансовото благоденствие на компаниите.
Пожелавам на членовете на ГЕРБ най-после да получат кандидат, за когото да гласуват. Ако и той е от IT сектора, в столицата здравият разум ще се изправи срещу изкуствения интелект.